Кригер Борис - Фiлософiя Плюшевостi (Українською)

Аудионигу Кригер Борис - Фiлософiя Плюшевостi (Українською). Жанр: Аудиокниги / На иностранных языках, год 2024 слушаем онлайн бесплатно полную версию! Чтобы начать слушать не надо регистрации. Напомним, что слушать онлайн вы можете не только на компьютере, но и на андроид (Android), iPhone и iPad. Приятного прослушивания!
Кригер Борис - Фiлософiя Плюшевостi (Українською)

Кригер Борис - Фiлософiя Плюшевостi (Українською) краткое содержание

Прочтите описание перед тем, как прослушать онлайн аудиокнигу «Кригер Борис - Фiлософiя Плюшевостi (Українською)» бесплатно полную версию:
Плюшевість – це система цінностей, уявлень і дій, що має в своїй основі ласкаве і доброзичливе ставлення до всього і всіх, відсутність усілякої злості, ненависті, заздрості і ворожості.
Плюшевість, як і все інше, доступне нашому мисленню в цьому світі, є ілюзією, але ілюзією абсолютно позитивною, яка не допускає жодних негативних тяжких думок, руйнівних намірів і злих вчинків.
Плюшевість не допускає можливість реального існування зла і передбачає тільки позитивне буття, що приносить радість та усміх.
Плюшевість у розумних дозах є відмінним засобом проти відчаю, що зазвичай викликається похмурістю, безвихіддю і трагізмом світу, в якому ми
змушені жити.

Кригер Борис - Фiлософiя Плюшевостi (Українською) слушать онлайн бесплатно без регистрации

Кригер Борис - Фiлософiя Плюшевостi (Українською) - слушать аудио книгу онлайн бесплатно, автор Кригер Борис

Вы автор?
Жалоба
Все аудиокниги на сайте размещаются его пользователями. Приносим свои глубочайшие извинения, если Ваша аудио книга была опубликована без Вашего на то согласия.
Напишите нам, и мы в срочном порядке примем меры.
Комментарии / Отзывы

Comments

    Ничего не найдено.